Stilettlunch i Staffanstorp med föreläsning

Första onsdagen i varje månad, träffas ett antal kvinnor på Stilettlunchen i Staffanstorp. Det är verkligen trevligt. Maten är underbar på Staffanstorps Gästis, ibland rent av kulinarisk.

Ingrid Tollgerdt-AnderssonIngrid Tollgerdt-Anderssons bok RelationerI höstas var jag och lyssnade på Ingrid Tollgerdt-Andersson när hon hade kommit ut med sin bok Relationer. Mycket intressant. Då berättade hon bland annat om lite udda gener som forskarna hittat och som påverkar vår personlighet.

 

 

Linda Ynner, piloten som driver företaget FlyBy EventsI onsdags den 4 april, var jag och lyssnade på Linda Ynner, piloten som driver företaget FlyBy Events. Hon berättade om företaget, flygsimulator och turer med små och stora sällskap samt förklarade lite om turbulens och autopilot.

Om du bor i omnejden och vill delta, hör av dig till mig, så meddelar jag ansvariga och du kan hänga med på en lunch. Ibland har vi föreläsningar, ibland inte.

En oväntad händelse för mig var att jag träffade en av mina skolkamrater från grundskolan. Vi har setts en gång de senaste 50 åren och det var för ca 30 år sedan då vi hade en klassträff. Tänk att känna igen varandra efter så lång tid. Ja, jag kände igen henne – både ansikte och gester. En härlig upplevelse.

Hör av dig om du vill besöka en Stilettlunch i Staffanstorp. Det enda du betalar för är matupplevelsen. Resten är helt gratis och mycket uppskattat, kan jag lova.

Vid pennan
Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed