Tjäna mer pengar och jobba mindre, går det?

Idag ska jag ge dig 4 tips – oerhört spännande saker som du har möjlighet att njuta av:

  1. Rabatt på min bok
  2. Gratis provlektion för att bli av med stress
  3. Framtidens 3D-utskrifter
  4. CashFlow-workshop – gå 2 för 1

Anna ÅbergI veckan som gått var jag på ett härligt möte med Qoola Qvinnor i Malmö. Anna Åberg – influgen från Los Angeles – var där och föreläste. Äntligen fick vi träffas live.

Jag är en av de första i Sverige som under början av 90-talet blev certifierad distanspedagog. Redan då skapade vi massor med digitala utbildningar, trots att inte ens internet användes. Det var mest First Class och andra program som var aktuella då. Bland annat var jag med i grupper som skapade följande spännande projekt:

  • 200 personer i Stockholms skärgård skulle lära sig PC-datorer utan fysisk handledare
  • Svenska Datorkörkortet

När jag för ca 3 år sedan beslutade omvandla mina utbildningar till digitala dito, insåg jag att jag behövde lära mig mer om dagens sociala medier. Därför gick jag utbildningen ”Digitala Affärer” där Anna var en av handledarna. Efter kursen, fick jag ett nytt sätt att tänka kring digital produktion knuten till sociala medier.

I september 2013 lanserade jag boken ”FramgångsRIK & Lycklig” som innehåller facit på hur du snabbare kan nå de resultat du vill uppnå. Själv har jag minskat min arbetstid till 3 dagar per vecka, med bibehållet resultat. Att tjäna mer pengar och jobba mindre går. Initialt krävs dock ett idogt arbete. Min fria tid la jag på utveckling.

Bok till rabatterat pris

Vill du köpa boken (som innehåller många tips på hur du kan frigöra tid) till reducerat pris, anmäl dig nedan. Ordinarie pris på Bokus är 186 + frakt. Du får köpa boken nu för 125 + frakt. Här kan du läsa några recensioner om boken:

http://www.bokus.com/bok/9789163734229/framgangsrik-lycklig/

Intresseanmälan: FramgångsRIK & Lycklig

I november 2013 lanserade jag den första effektivitetsutbildningen baserat på boken. Denna utbildning är idag 24 veckor lång, för att alla ska säkra att kunna frigöra 6 timmar per vecka, bygga ny hållbar struktur och eliminera stress.

Idag – 1,5 år senare – har jag lanserat 14 digitala utbildningar. Den senaste lanserades måndagen den 4 maj och är en kurs för de som vill frigöra tid men inte ens har tid att investera för ändamålet. Kursen heter ”Livet på en pinne” och består av 60 dagars små 5-minutersfilmer med tydliga instruktioner för att dag för dag bli än mer framgångsrik och effektiv. Det finns skriftliga såväl som inspelade filmer kring hur du gör detta. Du får lära dig hur du strukturerar, planerar, automatiserar och fattar beslut.

Vill du bli av med stress?

Just nu får du prova på en lektion som hjälper dig eliminera stressen. Du får möjlighet att gratis delta i min kurs Nålsögat som startar på måndag den 18 maj kl 19.00. Nålsögat hjälper dig bli av med stress, få lugn och ro mm, eftersom du lär dig stänga av dina tankar. Den påverkar sinnena. Du ökar upplevelsen av smak, lukt, känsel, syn och hörsel.

Anmäl dig här till gratis lektion:

Intresseanmälan: Nålsögat – Stoppa tankarna

Du undrar kanske varför jag digitaliserat. Det är viktigt för mig att frigöra tid. Exakt varför vill jag frigöra tid? Jag vill tillbringa mer tid med familj, nära och kära. Framförallt vill jag hinna med att leva och njuta av nu:et tillsammans med min man som har drabbats av Parkinson.

3e industriella revolutionen och 3D-skift

Anna talade på QQ-mötet bland annat om den 3e industriella revolutionen.

Det är spännande vad som händer på marknaden idag. Många behöver lära mer för att våga. Konkurrensen är förödande och vi måste lära oss tänka annorlunda. Ett tydligt exempel – som jag stött på – är framförallt 3D-printing, dvs att vi idag kan skriva ut i 3D, vilket vi kan härleda till den 3e revolutionen. Föreställ dig att du ser en tjusig lampa på nätet, en lampa som du vill ha i ditt hem. Då skriver du ut den direkt. Jo faktiskt, exakt så kommer det att bli. Redan nu känner jag personer som har tillgång till dessa otroliga 3D-skrivare och som skriver ut sanslösa saker direkt via datorn. Du kan abonnera på mina nyhetsbrev ifall du vill ha fler tips. Det finns gratisprogram som du kan använda som eget CAD-program för att skapa underlag för 3D-skrift. Fyll i ditt namn i rutan ovan/här intill, så får du veta mer.

CashFlow-workshop

Cashflow-eventVill du lära dig mer om hur du kan tjäna mer pengar och jobba mindre?

Om du bor i Skånetrakten, kan du få ett supererbjudande. Jag har själv länge velat gå en workshop i CashFlow. Nu har jag anmält mig. Den blir av i Malmö den 30 maj. En av de ansvariga – Maria Appelqvist – som jag tidigare bloggat om, har lovat att jag får erbjuda dig att gå 2 och betala för 1. Gör så här om du är intresserad av detta:

  1. Skicka ett mail till mig (Monica@resultat-direkt.se) med rubriken Workshop CashFlow Malmö.
  2. Skriv ditt och den andre personens namn. Båda era mailadresser behövs samt era telefonnr.
  3. Jag skickar dig en länk, där du går in och betalar för en person till Maria. Sedan skickar jag över namnen till Maria.

Själv ska jag således gå denna spännande workshop den 30 maj kl 13-18 i Malmö. Så här skriver Maria:

De flesta känner redan till att dagens ekonomi har skapat nya hinder för framgångsrika affärer. …..och uppenbart …enorma möjligheter också.

Det enda sättet att dra nytta av dessa möjligheter är att öka din kunskap.

Du kommer att lära dig:

• att ta kontroll över ditt liv och din ekonomi

• att göra lyckade investeringar

• vikten av att bygga företag med en riktig kassaflödeshantering

• att investera i fastigheter och andra tillgångar

Riktiga lektioner men med låtsaspengar på workshopen! Jag ser verkligen fram emot detta. Vill du också lära mer om hur du kan tjäna mer pengar?

Framgångshälsningar
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

 

Tagged with →  
Share →