Torsk med hackad scharlottenlök

Ingredienser 2 portioner (2 points exkl potatismoset):

Recept Torsk med hackad scharlottenlökTorsk- eller hokifilé 2 st

Scharlottenlök 1 stor eller flera små

Färsk basilika

Olivolja 2 tsk (2 p)

Grillkrydda + vitpeppar.

Servera eventuellt med potatis mos och en sallad.

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°.

Lägg fisk i en ugnsfast form.

Krydda med Knorrs grillkrydda och lite vitpeppar.

Hacka scharlottenlöken.

Fräs lök i olja ett par minuter.

Klipp färsk basilika.

Fördela löken och basilikan på fisken och ställ in i ugn ca 15 minuter.

Klipp ytterligare färsk basilika på fisken vid serveringen. Servera fisken med potatismos och sallad.

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest