TV-serien High Seas / Öppet Hav på Netflix

Film- och TV-serie-recension

High Seas - Öppet Hav

Bilden ovan är lånad från filmpresentationen

Nu börjar jag även tipsa om filmer och TV-recensioner. Många av oss som skriver, använder film och TV-serier för att förbättra vårt eget skrivande. Jag är inget undantag.

Den här serien fick jag tips om. Lite trög initialt i första avsnittet men sen gick det inte att sluta följa den. Oj, oj, oj, så många cliffhangers. Precis som det ska vara. Varje scen/avsnitt avslutades med en dundrande cliffhanger.

Spanjorerna är duktiga på att skapa serier. En av mina absoluta favoriter är Grand Hotel som jag gärna hade tittat på igen.

Öppet Hav handlar om två systrar. De upptäcker efterhand mycket obehagliga familjehemligheter. Allt sker ombord på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien på 1940-talet. Jag matades av mystiska dödsfall och härliga karaktärer som jag skarpt kom att gilla. Skådespelarna är duktiga att gestalta de unika personerna.

Medverkande: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva

Vill du se en trailer, bjuder jag på den här nedan.

4 pennorDen här serien får du inte missa om du gillar feelgood och spänning. Den blir lite av ett behov. Jag ger den 4 pennor och rekommenderar den varmt till alla författare som vill träna på cliffhangers.

Ha en ljuvlig TV-stund

Monica

Tagged with →  
Share →