Vann utlottning av tidningen Språk

Tidningen SpråkSynøve B Dufva utlyste en tävling där man kunde vinna lektörsläsning av ett kapitel. Det gjorde jag inte men jag är tacksam för att jag vann utlottningen av tidningen Språk. Så roligt. TACK!

Tävlingen hade titeln: ”Varför vill du ha en förstakapitelanalys av mig?”

Det är spännande att få delta i tävlingar. Själv har jag skrivit några noveller under året och faktiskt kommit med i tre (3) kommande antologier. Den första boken ”Dolt under ytan” lanseras nu i maj. Boken ”Sjön” kommer till sommaren och till hösten (augusti/september) kommer boken om kommunikation.

 

Här ser du omslagen till två av de tre antologier som jag kommit med i. Hör gärna av dig till mig om du är sugen på att köpa någon av dem.

Boken Dolt under ytanDen här boken Dolt under ytan, handlar om sådant som vi inte ser. I mitt fall skriver jag om när världen krackelerade på grund av de domar läkarna delade ut till mig och min man. Framtiden kröp ihop, våra drömmar förkortades. Min novell heter När livet kom emellan.

Så här börjar den: ”2006 var ett sorgens år. Exakt hur förfärligt det skulle bli, förstod vi inte förrän året var till ända. Slag i slag skedde det som skulle komma att bli som ett bakvänt lotteri. Första niten drog maken.

 

Sjön - bokI boken Sjön har förlaget samlat ett antal fantasier kring en sjö.

Det ska bli spännande att läsa båda böckerna.

Min novell i boken Sjön, heter Bottenlös och börjar så här:

”Kolsvart låg den där som en juvel slipad i diabas. De sa att den var bottenlös. Alldeles rund som ögat på ett as, glodde den på mig.”

Och dessutom kommer jag ut med en fackbok ”Handbok för textproduktion – layout, design och formgivning” inom kort. Den blir en viktig del för de som anmält sig till onlinekursen ”Planera ditt skrivande” som vi startar den 28 maj.

Ett produktivt år, med andra ord. Och det slutar inte med dessa böcker. Nej förhoppningsvis kommer även min roman ut; ”Porten till friheten”. Men mer om varje bok, längre fram.

Skrivarhälsningar
Monica Ivesköld

 

 

Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed