Vårens hetaste idé – Ge ut en bok

Nu kan jag inte bärga mig längre. Jag kör igång den nya utbildningen ”Planera ditt skrivande” i slutet av april. Vill du hänga med? Jag lovar att vi tillsammans planerar en produktion. Tanken är att vi gemensamt gör planeringen, skriver en novell och bearbetar den. Du tävlar – om du vill – med novellen. Vinnarna hamnar i en bok som handlar om ”Våga skriva”. Att övervinna rädsla är en stor del av skrivandet, att tro på sig själv. Mer om tävlingen när du bokat kursen.

Själv har jag skrivit mer än 60 fackböcker sedan slutet av 80-talet. Samtliga finns registrerade hos Svenska Läromedelsförfattarnas Förening. I fjol gav jag ut min första barnbok och under året kommer första delen i min roman-trilogi. Att lyckas handlar om att skapa förutsättningar för framgång. Lycka skapar framgång (inte alltid omvänt). Vill du hänga med och bli framgångsrik?

Planera ditt skrivande

Planera ditt skrivande – Nyhet!

Detta är kursen för dig som verkligen vill nå ut med ditt skrivande. Säkerställ att du kommer att lyckas med din utgivning genom att gå kursen. Du får lära dig skriva på ett effektivt sätt, lära hur du planerar för ditt skrivande genom att skapa planer, mindmaps, dispositioner och hur du enkelt gör underlag för ditt skrivande – oavsett vad du ska skriva för typ av litteratur. Här får du tillgång till mallar, ökad kommunikation, planer och tankekartor, lära dig jobba med dispositioner, exportera din text, skapa rubriker som slår, hantera bilder, lägga researchen i OneNote, skapa synopsis, pitch, lean canvas (för marknadsföringen), tips för omslag och karaktärsanalyser och tips för dig som eventuellt vill använda Scrivener. Kursen är på 10 veckor. Priset för kursen är 1.995 SEK inkl moms. Här kan du boka dig för kursen ”Planera ditt skrivande”.

Lyssna gärna på min inspelning av ett gratis webinar som jag hade i samband med pilotkursen. Här är inspelningen till webinariet.

Ge ut en novell

Varmt välkommen till en givande vår!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

Share →