Varje vecka delar jag med mig av ett av veckans goda recept

KryddorSom en del av er vet, älskar jag att laga mat. Jag gillar nyttig mat och har nyligen blivit Viktväktare på nytt. Något som jag varit två gånger tidigare i mitt liv.

Därför har jag tänkt dela med mig av ett gott recept varje vecka. Något som fått min mun att vattnas. Kanske tycker du om mina recept och vill prova dem. Glöm då inte berätta vad du tycker. DET skulle jag uppskatta.

I helgen kommer första receptet. Då får du en ljuvlig torskgryta som jag har skapat. Lägger ut detta på lördag. Då kan du själv testa – om du vill – i helgen.

Smaksensationer är underbart. Ibland får grönsakerna och innehållet tala, ibland måste vi förstärka med övriga kryddor. Mat utan smak är som att sticka ut tungan genom fönstret. Men det ska vara välavvägt, tycker jag.

Jag önskar dig en smaklig måltid!

Monica

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest