Veckans recept: Fläskfilé i vinmarinad

Fläskfilé i vinmarinad

Receptet är beräknad till 2 personer.

Innehåll:

  • 4-6 skivor fläskfilé
  • Färdigköpt påse med vinmarinad
  • Soya
  • Kaffegrädde light (ca 1 dl)
  • Potatis
  • Vitkål
  • Paprika
  • Ev fler kryddor

Idag blir det ett superlätt recept.

Lägg fläskfilén i färdigköpt vinmarinad över natten.

Torka av och stek hastigt.

Häll över marinaden och tillsätt mer vatten. Lägg på lock och låt eftersteka i 15 minuter.

Koka under tiden potatis och gör lite sallad. Här har jag en sallad på vitkål och paprika.

Ta upp filéerna och häll i lite soya samt 1 dl kaffegrädde light (för 2 personer). Krydda såsen mer om du önskar.

Smaklig måltid!

Monica

Tagged with →  
Share →