Veckans recept – Monicas torsk i paket med fänkål och ingefära

Torsk med fänkål och ingefära

Idag bjuder jag på ett nytt fiskrecept. Älskar fisk, som du säkert har förstått.

Detta recept är superlätt att göra.

Ingredienser per person och blå SP (points för dig som är viktväktare):

  • Torskfilé (0 sp)
  • Halv fänkål
  • Liten bit ingefära
  • Dill (färsk eller torkad)
  • Grillkrydda, salt och en doft av vitpeppar
  • Lite margarin (1 tsk = 1 sp)
  • Folie
  • Servera med kokt potatis (1 potatis = 2 sp) och morötter

Om du väljer en potatis blir den här rätten endast 3 blå sp.

Gör så här:

Lägg en klick margarin på ett folieark. Lägg på torskfilén. Krydda med Knorrs grillkrydda, en doft av peppar och lite salt samt dill. Skiva fänkålen tunt och lägg ovanpå. Skala och skiva en liten bit ingefära och lägg överst. Tillslut paketet. Sätt in i 175 gradig ugn i ca 30 minuter. Skala och koka under tiden potatis, gärna med lite skivade morötter.

Smaklig måltid!

Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest