Vila i frid av Sofie Sarenbrant

Recension

Vila i fridJag gillar verkligen Sofie Sarenbrants böcker. Det är andra boken jag läser av henne och även denna gång hade jag svårt att lägga den ifrån mig. Spänningen steg. Igenkänningen var stor eftersom jag själv har varit på Yasuragi på Hasseludden.

Så här står det på internetbokhandeln om handlingen:

”En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att … ”

Jag ger boken mina varmaste rekommendationer. Fem av fem möjliga pennor utdelas.

Jämför min recension av boken Tiggaren:

http://www.monicaiveskold.se/tiggaren-av-sofie-sarenbrant/

Har du inte läst någon bok av Sofie Sarenbrant, har du härlig spänning framför dig.

Vid pennan
Monica

 

Tagged with →  
Share →