Vinnaren av boken ”FramgångsRIK & Lycklig”

Boken FramgångsRIK o LyckligNormalt har jag en bokblogg varje måndag. Idag väljer jag att skriva om en av mina böcker, boken som var vinsten i jultävlingen. Som ni kanske alla vet, hade jag en tävling i adventskalendern lucka 24. Jag lottade ut boken ”FramgångsRIK & Lycklig” till den som motiverade bäst. Här kan du läsa om utlottningen.

Vinnaren i tävlingen

Vinnaren är:

Linda Broberg

Med motiveringen:

Jag har haft ett jobbigt år och skulle behöva en nystart med just facit på hur jag kan gå vidare på bästa sätt.
Struktur, planering och framgång låter som ett fint recept på ett lyckat 2019! 

GRATTIS Linda!

Vinsten skickas nästa helg!

Lite om innehållet i boken

Den här boken innehåller facit på hur du kan skapa och nå dina mål samt eliminera hinder.

Du får också värdefulla tips om hur du ska strukturera fysiskt, i datorn och i e-posten.

Planering är viktigt för att nå målen. I boken berättar jag om hur gör när du planerar. Att planera är en sak, att följa upp är en annan. För att bli framgångsrik MÅSTE du följa upp din planering. Om inte är det som att tro att det går att bli rik genom att skapa en budget. Det är givetvis första steget. Men följer vi inte upp budgeten, vet vi inte vad som är framgång och vad som behöver förändras. Samma sak med planeringen. Det är när vi följer upp vår planering som vi ser hur verkligheten blev.

Jämför med nedan bild.

Till vänster ser du min planering. Till höger ser du det faktiska resultatet. Detta resultat ligger sedan till grund för framtida planering. Jag vet exakt hur lång tid saker och ting tar att göra. Vet du?

Hur kan det bli så olika, undrar du kanske? Jag skriver in allt i min kalender. Då finns ingen risk att glömma bort något. Vissa saker har högre prioritering än andra. Bland annat ser jag detta på färgen i min kalender.

Överst i min kalender finns i planeringsstadiet en massa små, korta uppgifter. När jag sedan gör dessa, sjokar jag dem i kalendern. På så sätt ser jag tidssjoket för utförda arbetsuppgifter.

Till dig som vill köpa boken eftersom du inte vann. Hör av dig till mig via denna länk, så får du ett riktigt bra erbjudande.

Ja tack, jag vill gärna få erbjudandet om rabatt på boken. Skriv ”Boken FramgångsRIK & Lycklig” i ämnesraden. Jag svarar och ger dig ett erbjudande. Frågan är inte bindande.

Än en gång Grattis Linda!

Grattiskramar

Monica Ivesköld

 

 

 

 

Tagged with →  
Share →