Currently viewing the category: "Webinar"

Lucka 20 – Veckans skrivartips – ställ följande fem frågor

Revidera INTE när du skriver och SKRIV inte när du reviderar!

Sätt på dig skrivarhatten fysiskt när du skriver!

Skrivarhatten 2

 

 

 

 

Gå igenom din roman/novell och svara på följande frågor. Du ser mina svar undertill baserade på tredje delen – Elvira – i min romansvit.

 1. Genre?
  Elvira (min tredje roman) är en feelgood-roman med drama
 2. Vilka värden står på spel?
  I Elvira är det: Från död och överlevnad till lycka
 3. Karaktärsschema
  Det finns en del karaktärer i Elvira och jag har definierat samtliga. För att lära känna dina karaktärer kan det vara bra att göra många personlighetstester på dem. Vill du veta mer om detta, anmäl dig till mitt gratis webinar den 8 januari kl 11-12. Boka via denna länk (klicka här för gratis webinar – boka dig på detta utan förpliktigande för själva kursen).
 4. Syfte och mål för huvudkaraktären?
  Elviras mål är att överleva och fostra 3 söner till goda människor
 5. Vad är det djupa syftet med boken?
  I Elvira gäller det att kämpa för överlevnad. Genom att visa att det går, kan andra utsatta personer få inspiration och motivation i livet.

Lycka till med ditt skrivande!
Vill du veta mer om vår kommande onlinekurs avseende Personlighetstester och få några tips direkt? Anmäl dig via länken här till gratis webinar den 8 januari kl 11-12.

Monica

Lucka 12 – Gratis webinar. Lansering av nya kursen med Personlighetstester

Egen utveckling eller lär känna dina karaktärerEfter att ha utbildat i personlig utveckling, ledarskap, grupputveckling och effektivitet som innebär beteendeförändring i över 30 år, där jag ofta och mycket har använt mig av de flesta personlighetstester som finns och lärt ut hur de ska göras och tolkas, är det dags att lansera en online-utbildning inom detta.

Jag använder själv alla dessa tester för att lära känna mina karaktärer i romanerna, så att jag tror mig veta hur de agerar och reagerar vid olika tillfällen.

På högskolan har jag utbildat inom detta och då framförallt via gratis tester eftersom studenterna sällan har råd att betala tusentals kronor för testerna.

Nu är det således dags för dig att få kunskap om hur du utvecklar dig själv eller – om du skriver – dina karaktärer. Vilka egenskaper, förmågor, drivkrafter och konfliktmönster har du/de? Finns det baksidor hos dig/de som retar upp omgivningen? Hur beter du dig eller dina karaktärer sig vid en konflikt?

Målet är att

 • Ta reda på mer om dig själv och dina karaktärer – utvecklas
 • Få tillgång till många olika gratis tester som hjälper dig utveckla dig själv och dina karaktärer
 • Lära dig tolka testerna och satsa på att förändra
 • Utöka din förmåga till samarbeten med andra i grupp
 • Veta hur dina karaktärer beter sig baserat på deras personlighet

Tidsåtgång

5 veckor – avsätt 1-3 timmar per vecka för eget arbete per programdel.

Genomförande

Programmet innebär att du arbetar utifrån dig själv eller dina karaktärer (om du skriver).

Utvecklingen sker direkt i din dator. Kursen är digital och du arbetar i din egen takt.

Vi varvar teori och prak­tiska övningar.

Låt mig presentera mer om denna spännande kurs i ett gratis webinar som jag nu bjuder in dig till.

Pilotkursen som även innehåller webinar (vilket inte kursen senare kommer att göra), är rabatterad. För endast 1.500 kronor får du tillgång till denna oerhört spännande kurs. Du får dessutom vara med att utveckla och påverka den.

Skynda att anmäla dig. Platserna är begränsade.

Måndagen den 8 januari kl 11-12 startar vi med detta gratis webinar.

Då presenterar jag kursen. Denna första gång bjuder jag på. Du deltar således gratis. Vill du fortsätta kostar det pengar. Anmäl ditt intresse här eller boka dig direkt för kursen.

Intresseanmälan

Varmt välkommen att delta på första webinariet – helt gratis!

Monica Ivesköld

Inspirationswebinarium: Planera ditt skrivande

Planera ditt skrivande introbildTorsdagen den 11 maj höll jag ett webinar i ämnet ”Planera ditt skrivande”. Du kan se inspelningen här!

Nästan 40 personer hade anmält sig, vilket gjorde att jag samtidigt behövde testa ett nytt webinarprogram.

Jag har testat det mesta som finns på marknaden och kan med ett leende påstå att jag är enormt kräsen. Mina val för webinarier har alltid baserat sig på följande kriterier:

 • Säkert (så att det även passar för banker etc med hög sekretess)
 • Deltagaren ska INTE behöva lägga ner något på sin egen dator
 • Det ska enkelt gå att lägga in professionella presentationer – En bild säger mer än ord!
 • Deltagarna ska kunna kommunicera med mig både via chatt och live (kamera och ljud)
 • Det ska gå att banda inspelningen och enkelt lägga ut den

Själv har jag sedan 2013 använt mig av programmet WizIQ. I höstas valde de att höja licenskostnaden, dvs egentligen höjde de den med 400%. För motsvarande pris vad det tidigare hade kostat för 2 år, skulle det nu kosta dubbelt upp för endast 1 år. Detta blev incitamentet för mig att trappa ner. Jag förhandlade fram ett pris där jag fortfarande har licens men en begränsad sådan.

Zoom-prgDärför kunde jag inte använda min vanliga licens när vi nu körde detta webinar. Jag bestämde mig för att testa programmet Zoom. Det funkade superbra! Alla mina kriterier tillgodosågs utom att programmet tyvärr lägger ner filer på deltagarens dator. Dock är säkerheten hög. Jag blev mycket förtjust och kommer att testa detta ytterligare.

Inspelningen fick vi också. Den finns (med alla mina förvirrade inslag) i länken ovan. Dessutom kom den i Mp4-format vilket innebär att jag själv kan klippa den (vid senare tillfälle). Underbart!

Att planera är en av grunderna för framgång. Med planering kan du skapa resultat. Det jag visar är även HUR du kan planera, vilket gäller för allt – inte bara skrivandet.

Gör det lätt för dig! Ha allt samlat på ETT ställe, dvs HELA din planering och allt som tillhör. Du har det i din digitala kalender med hjälp av länkar.

Vill du veta HUR du gör? Häng med på vår kurs!

Välkommen!
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Tips på hur du skapar en karaktär

SkrivaMånga med mig skriver. Du är kanske en av dem?

Själv har jag gått massor med utbildningar under de senaste 2 åren, för att förkovra mitt skönlitterära skrivande. Jag känner verkligen att jag börjar bli riktigt duktig på detta. Allt om facklitteratur kan jag redan, eftersom jag (sedan 80-talet) har skrivit mer än 60 facklitterära böcker som är registrerade hos Läromedelsförfattarnas.

Vet du exempelvis att jag även utbildade i maskinskrivning, för många år sedan? Det fanns då ett suveränt verktyg (en programvara) som analyserade hur vi skrev. Den använde jag ute på företag och lärde de anställda skriva snabbt och felfritt – utan att titta på tangenterna. Dessutom mätte den hastigheten på vårt skrivande.

Minikursen ”Planera ditt skrivande”

Jag har fått en förfrågan från en sluten Facebook-grupp om att hålla en liten minikurs i hur vi bör planera vårt skrivande. Planering är en av mina specialiteter sedan 30 år som effektivitets- och automatiseringskonsult. Mer om detta, längre fram.

Böcker om att skriva

Boken Skriv om och om igenDet finns många spännande böcker i ämnet ”skriva”. Jag har läst massor, skrivit recensioner om en del av dem och fortsätter läsa. Idag har jag lånat 6 nya böcker på biblioteket. Så snart de är lästa, lovar jag att recensera dem, så att du får tips om vilka du kan använda.

I boken Skriv om och om igen av Katarina Kuick och Ylva Karlsson, finns en härlig inledning om hur du kan påbörja en karaktär med hjälp av en tärning. (Recension kommer när jag har läst hela boken.)

TärningBörja med att slå tärningen 2 gånger. Notera siffrorna som kommer upp. Slår du en 4a + en 5a, kan karaktären antingen vara 45 år eller så kan du lägga ihop siffrorna och då får du ett barn på 9 år.
OBS! Det sista är mitt eget tillägg.

 • Nästa gång tar du reda på var personen bor. Börja med att skriva ner lite alternativ, ex vis:
  1. På en ö
  2. I en storstad
  3. I skogen
  4. På en bondgård
  5. I ett höghus
  6. I en förtrollad trädgård
 • Fundera över vad din karaktär har med sig, ex vis:
  1. Baddräkt
  2. Förstoringsglas
  3. En trasig mobiltelefon
  4. Blommor
  5. Sax
  6. En karta
 • Slutligen vilken hemlighet bär din karaktär på?
  1. Har inte varit ute på 7 år
  2. Dödade en gång en katt
  3. Önskar bli soldat
  4. Andra namnet är Hubert
  5. Är kär i sin tandläkare
  6. Har aldrig skrivit ett brev

En rolig liten övning. Kanske blir du – som jag – intresserad av vilka fler övningar det finns i denna bok?

BrevHåll ögonen öppna! Eller prenumerera på mina tips genom att fylla i rutan här intill med din mailadress, så får du fler spännande tips både kring skrivandet men också kring effektivitet. Du får en personlig inbjudan till min minikurs i planering. Den är helt gratis.

Lycka till med skrivandet!

Monica Ivesköld

Gratis webinar för dig som vill planera ditt skrivande

Planera ditt skrivandeMånga av mina deltagare och kontakter i sociala medier, har önskat sig en minikurs kring planering av skrivande. Kanske är du en av dem. Därför blir mitt erbjudande nu i samband med vårens intåg att du – om du är snabb – kan få tillgång till ett gratis webinar kring detta ämne. Jag tänker samtidigt passa på att testa ett nytt webinarprogram, som jag aldrig tidigare har kört som handledare. Däremot har jag deltagit i många webinar baserat på detta program. Med andra ord, kan tekniken vara lite trixig för mig, men värd ett försök.
Anmäl dig till webinariet här!      OBS begränsat antal platser.

 

 

Som du säkert vet har jag gett ut ca 60 facklitterära böcker sedan 80-talet. Samtliga finns idag registrerade hos Läromedelsförfattarna. Tyvärr hade de flesta en kort livslängd eftersom de gällde IT-baserade instruktioner och tips.

Den enda bok som fortfarande är ute på marknaden är ”FramgångsRIK & Lycklig” som ger ett tydligt facit till hur du kan skapa din lycka och därmed framgång, baserat på min 30-åriga kunskap om effektivitet och automatisering. I den ingår också givetvis både struktur och planering.

FramgångsRIK-bokenSkulle du vilja läsa mer om den, har du en länk här:

Läs mer om ”FramgångsRIK & Lycklig”.

Vill du köpa den till mitt inköpspris, kommer du att få ett erbjudande i samband med webinariet, givetvis.

 

Varmt välkommen!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår Resultat Direkt)

Skapa en projektlista

Att-göra-listaDet är ingen mening med att skriva gula lappar som fladdrar runt på kontoret och ibland hamnar på ställen som du inte ser.

När Att-göra-listan blir övermäktig, skapa en projektlista och ha total kontroll på dina punkter.

Vi styrs av 3 rädslor varav rädslan att tappa kontrollen är en. Därför är det viktigt att synliggöra ALLT du behöver komma ihåg. Det är även värt sin vikt i guld, att ”bocka av” det som är klart – på samma sätt som när du får en välförtjänst klapp på axeln. Ditt undermedvetna älskar beröm!

Du har kanske länge tänkt att du behöver förbättra din struktur?

Till skillnad från massor av böcker på marknaden, finns tydligt facit i min bok ”FramgångsRIK & Lycklig” kring hur du skapar din struktur på ett sådant sätt att den stöttar dig.

Länk till inköp av min bok ”FramgångsRIK & Lycklig” (nu extra-erbjudande – du köper till mitt inköpspris)  —

För endast 60 kr + frakt = 102 kr, får du köpa min bok med innehåll som du annars får betala 10.000-tals kronor för att uppnå (via kurser). Här finns övningar med facit som garanterar att du når resultat.

Projektlistan

Du skapar en lista över samtliga dina projekt, de givna leveranstiderna osv.

Projektlista

Viktigt är att du sedan – om du har många punkter i varje projekt – bryter ner projektet till en egen lista. Då kan du länka in den listan i din Projektlista.

Länkar i projektlistan

Lägg märke till att jag ovan har en kolumn – Index – i vilken digitala länkar finns angivna. Dessa är till de handlingsplaner som förtydligar respektive projekt.

Det är viktigt att du med hjälp av dina listor, verkligen avlastar hjärnan.

Viktigt är också att du alltid har tillgång till din lista. Den bör ligga på ditt datorskrivbord som en genväg.

Enkelt

GenvägarNU blir det enkelt att arbeta.

Genom att klicka på länken på datorskrivbordet, får jag upp listan i vilken jag sedan har länk till respektive projekt med detaljinformation.

Skulle du vilja testa några gratis appar för Att-göra-listor, håll utkik i kommande blogginlägg.

Lycka till med din personliga automatisering!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Vad finns i årets påskägg?

Glad Påsk 3Först passar jag på att önska dig en riktigt GLAD PÅSK!

Torsdagen den 13 april skickar jag ut april månads nyhetsbrev med tre påsk-godsaker till dig. Har du anmält dig till brevet med tipsen? Det gör du här vid sidan om, i optionsrutan för Tips.

Jag kommer att skicka ut hur du kan hämta hem marknadens bästa mindmap-program, helt gratis. Dessutom berättar jag hur du jobbar med det (vilket är enkelt).

Du får även 2 andra påskgåvor av mig.

Vänta inte, anmäl dig nu!

Glad Påsk 4

 

Ny metodik för ökad kommunikation, minska konflikter och stänga tankarna

Jag slår också ett slag för den alldeles nya färska informationen som jag bjuder på i mitt webinar den 18 april kl 18-19. Den här metodiken är så ny att du förmodligen aldrig har hört talas om den tidigare. Du får tipsen kring hur du kan stänga dina tankar, minimera stressen och må bättre men också (vilket är helt nytt) konsten kring hur du ökar din kommunikation och minimerar konflikter.

Det är verkligen ett guldägg som årets påskkyckling har lagt.

Anmäl dig OMGÅENDE – begränsat antal platser (det är redan en hel del som anmält sig).

Här är länken till anmälan!

GLAD PÅSK
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Skillnaden mellan Nålsögat och Mindfulness

Stick hål på dina tankarDen 18 april kl 18-19 presenterar jag nyheterna från Kina kring konsten att stänga tankarna. Du kan anmäla dig till detta gratiswebinar här! Det innebär att vi byter ut kroppsminnet mot tanken och är något helt unikt. Redan 2015 lärde jag mig konsten och skapade då den svenska kursen Nålsögat som lär dig stänga tankarna, eliminera stressen, sova bättre och må gott.

Många deltagare frågar om skillnaden mellan Mindfulness och Nålsögat. Givetvis är det hårfina skillnader, men de finns.

Det gäller att hitta din on/off-knapp, att lära dig att tankar är som ”skällande hundar” eller ”tjattrande apor”.

Själv har jag nu gått ytterligare utbildning i detta för min kinesiske mentor. Jag har fått lära mig att genom denna teknik skulle många äktenskap kunna räddas. Alla relationer borde lära sig detta för att öka kommunikationen och förståelsen för varandra.

Givetvis finns det många myter kring både mindfulness och detta. Här har du några intressanta svar:

Myter

NålsögatKänner du kanske igen någon fråga eller kommentar nedan?

Det fungerar inte för mig för jag kan inte slappna av eller sitta stilla. Dessutom avskyr jag vissa röster som stressar mer än får mig att slappna av. 

Så kan det vara för en del. Framförallt om de inte har provat på detta mer än några få gånger. En del har inte ens provat på utan bara hört talas om det. De har inte förstått att de först måste träna in konsten och sedan fortsätta träna, att öppna upp sina möjligheter för vad detta egentligen innebär. Alla kan lära sig detta. Det handlar om djupavslappning i sitt yttersta (något som däremot Mindfulness inte är). Mindfulness är inte avsaknad av obehag eller tankar. Nålsögat är däremot konsten att lära sig avsaknad av tankar. Nålsögat går således mycket djupare. Mindfulness är att vara medvetet närvarande i nuet, med full acceptans för det som sker, vad det än kan vara. Nålsögat handlar om att stänga av hjärnan och endast låta hjärtat få komma till tals.

Sådana där saker är bara flummiga och inget som jag tror på eller har nytta av.

De flesta som säger så, har en stark rädsla för att släppa kontrollen. Eller så har de inte testat, överhuvudtaget. Några av mina deltagare under åren har fått både lukt och smak tillbaka (efter avsaknad i minst 3 år). Det påvisar styrkan i den här tekniken. Självfallet finns det massor av vetenskapliga studier. Den kunskap som jag har lärt mig kommer från ett medicinfritt sjukhus i Kina. Jag känner många som blivit helt fria från sina allergier exempelvis, efter några månaders träning. Mina egna svenska mentorer har dels botat sin astma, dels blivit med barn trots att läkarna sagt att så inte går. Så konsten och kunskapen är ovärderlig.

Själv har jag botat min reumatism med denna teknik. Efter att i 3 år ha sprutat mig med cellgift och blivit så sjuk av biverkningarna att jag höll på att stryka med, lovade jag mig hitta en teknik som kunde göra mig medicinfri. Denna tillsammans med andra metoder har lyckats bota mig så pass mycket att jag inte längre behöver inta några cellgifter.

Vems hundVår kropp, våra tankar och känslor samverkar hela tiden omedvetet. Du behöver lära dig bryta detta för att må ännu bättre och framförallt minimera stress, oro och kanske sorg över att inte bli förstådd.

Mindfullness är medvetet närvarande. Nålsögat innebär att du öppnar upp ditt hjärta och stänger dina tankar.

Det krävs träning och förståelse. De flesta tankar är inte ens dina egna. Du styrs av någon annans tankar.
Vems hund är du?

Jag har inte tid att träna.

Det är något vi aldrig kommer att få – tid! Jag har jobbat som effektivitetskonsult i 30 år och har talat med tusentals människor om tid. Ändå finns den där, när du behöver den. Skapa dig ett behov och du har tid. Det är som alla andra rutiner. Du har tid att äta, att sova och att roa dig – om du prioriterar detta.

Fördelen med Nålsögat är att du kan utöva den hela dagen, från att gå på toaletten (som jag är övertygad om att du gör) till att fokusera på jobbet, fritiden, dina intressen. Du kan göra detta så snart du förstår hur. Och ju mer du tränar, desto bättre mår du. Det här är enkelt men kräver disciplin (som inte är lika enkelt).

Jag vill inte ägna mig åt något som inte gör mig svettig.

Detta säger endast de som aldrig tränat helt och riktigt. Du blir verkligen svettig av det här – om du gör det rätt. Däremot är det inget som ersätter konditionsträningen. Du får en god konstitution men kan behöva komplettera med kondition.

Kunskapen leder till mera välbefinnande, fokus och framgång på arbete och privat. Du tänker cirka 65.000 tankar om dagen och de flesta av dessa innebär att du värderar, att du blir irriterad, arg och förtvivlad. En tanke skapar inte goda känslor. Det är känslorna som skapar goda tankar. Därför behöver du bli medveten om hur ditt tankemönster ser ut.

Själv praktiserar jag Nålsögat och Chi Neng Qigong varje dag och blir direkt medveten om min kropp och dess behov.

Vill du testa, häng med den 18 april då jag håller ett gratis webinar. Så berättar jag mer och du får prova på.

Anmäl dig här:

Ja tack jag vill gärna lära mig må bättre och stänga mina tankar!

Jag hoppas vi ses och hörs den 18 april.

Varma hälsningar
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Chi Neng Qigong med min mentor – Vill du få tips på att må bättre?

Li Hongshi 12 mars 2017Min fantastiske mentor Li Hongshi från Kina har varit i Malmö igen. Han lyckliggör just nu ett antal av oss handledare och utövare av Chi Neng Qigong, under en Europarunda med workshops. Under fyra dagar körde han utbildningen i Malmö, vid Kockum Fritiden.

Själv deltog jag i dagarna tre. Det var inte utan att både kropp och själ var möra. Otrolig känsla att få träningsvärk i bröstkorgen.

För första gången fick jag lära mig öppna upp revbenen så att mitt hjärta får bättre plats och mår riktigt gott. Detta i sin tur gjorde att jag också kunde känna av mina inre organ på ett starkare sätt.

 

Sedan 2015, då jag tränade för Li senast, har jag dagstränat på att stänga mina tankar. Detta har jag också lärt ut i den digitala kursen Nålsögat som många av mina deltagare har gått. Samtliga har gjort ett strålande resultat. En del har lärt sig sova bättre, andra minimera eller eliminera stressen och vissa har skapat det lugn de behöver för att lyckas bättre i vardagen.

Själv har jag lärt mig känna mina inre ligament, muskler och senor framförallt i armarna.

 

Den här gången fördjupade vi kunskapen kring att stänga tankarna och därmed eliminera stressen osv. Det var en fantastisk känsla att få uppleva hur jag var totalt närvarande utan att uppleva min egen kropp. Att se sig själv holistiskt under ett träningspass är en otrolig upplevelse.

 

Nu delar jag med mig några av dessa underbara råd i ett gratis webinar direkt efter påsk.

Välkommen till gratis webinar den 18 april kl 18.00

Vill du delta och få lära dig hur du kan göra? OBS att du inte behöver kunna Chi Neng Qigong. Jag kommer inte att fördjupa denna metodik utan lära dig via enkla rörelser.

Anmäl dig via denna länk.

Webinariet är helt gratis!

Jag lovar en behaglig stund.

 

Li lärde också ut hur vi kan bli bättre på att kommunicera med vår omgivning. Han menade att alla äktenskap och relationer förbättras omgående för de som kan hantera den här kunskapen.

Detta är något som alla par borde lära sig!

 

Kärleksfulla hälsningar
Monica Ivesköld

 

 

 

 

Vilka pedagogiska fördelar har digitala kurser?

Många av mina deltagare frågar ofta efter vilka pedagogiska fördelar en digital kurs ger. Här kommer några svar.

Fördelar digitala kurser

Digital utbildningMed en digital kurs kan du som deltagaren studera när det passar och i din egen takt.
Du får tillgång till en portal där filmerna rullar ut beroende på tid. I denna studieplattform har du tillgång till filmer, presentationer, samt skriftliga instruktioner som förklarar i detalj osv.
Filmerna kan du stoppa, backa, spola osv. Du kan återvända till utvalt avsnitt och repetera.
Det är således en stor fördel för dig att gå en digital utbildning under förutsättning att den är uppbyggd på ett pedagogiskt sätt och utifrån en speciell distanspedagogik. Det funkar således inte att ta en lärarledd kurs och göra om.

Du studerar i din egen takt och kan ta emot de kunskaper som känns nödvändiga för dig – just nu. Samtidigt kan du omgående använda dig av dina nyfunna kunskaper i vardagen.

Med en digital kurs lär du dig snabbare och kan tillåta dig att lugnt nöta in kunskapen. En kunskapsförändring tar tid. Enligt vetenskapen tar det minst 21 dagar att bryta en vana. Därför är det bra att studera på distans och därmed direkt praktisera det du lär dig. Till skillnad från en fysisk handledarledd kurs, kan du upprepa och repetera. På en handledarledd kurs går det fort och du får mindre chans till individualisering.

Själv är jag en av Sveriges första certifierade distanspedagoger sedan början av 90-talet. Detta berättar jag för att du ska förstå att du kan förvänta dig högsta klass på våra distanskurser.

Flexibelt lärande

Distans- och digital utbildning ingår i vad som kallas ”Flexibelt lärande”. I allt flexibelt lärande tas hänsyn till individens förutsättningar. Ofta bestämmer deltagaren själv tid, plats och omfång för sina studier.

Distansutbildning är vanligt förekommande. Tyvärr är det få personer som vet vad som egentligen ingår i distansutbildning. Du som deltagare kan kräva att få tillgång till:

 • Filmer
 • Professionella presentationer som beskriver hur du ska tänka
 • Skriftliga instruktioner med bilder

Du ska också kunna köpa till coachning så att du får feedback på dina övningar och i möjlig mån även köpa till tillgång till webinarier eller Skype, där du kan ventilera dina frågor med andra deltagare.

En god förutsättning är också om du blir knuten till någon form av diskussionsforum, vilket egentligen är ett krav i en distansutbildning. Vi erbjuder en sluten grupp på Facebook, ifall du vill ha denna möjlighet.

Blended Learning

En del undervisning idag kan även vara blended, dvs du har då tillgång till både distansundervisning och handledarledd utbildning (som sker i klassrum).

Vårt utbud

För att se vårt utbud, kan du kika i vår webshop. OBS att priserna inte stämmer! Vi har andra priser, så hör av dig till oss, så får du ett bättre bud. Webshopen ska läggas ner till sommaren eftersom jag planerar att börja dra ner verksamheten och sakta gå i pension. Men jag använder återförsäljare och hänvisar dig till deras sidor i stället.

Du når webshopen här via denna länk!

Utvecklande hälsningar
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed