Äntligen har jag fått boken från Fantasy-dagen den 19 februari

ViskarenEfter många missförstånd har jag fått min efterlängtade bok.

Det ingick nämligen en bok i bokningsavgiften för utbildningsdagen.

Det blev många påminnelser.

Till slut skrev jag direkt till författarna – Johanna Krebs och Alice Johansson. Tusen tack till er och ert snabba agerande! Det ska bli spännande att läsa VISKAREN. Återkommer med recension längre fram.

 

Fantasy-dagens utbildning

Denna spännande Fantasy-dag fick jag många idéer kring min kommande barnbok AXEL OCH SJÖODJURET FNURK som nu skickats till förlaget. Jag hoppas du vill hjälpa mig hålla tummen för att förlagsredaktören tycker den är värd att satsa på.

Den handlar om mina barnbarn Axel och Erik som upptäcker ett sjöodjur i dammen på baksidan av tomten. Sedan händer dramatiska saker. Att hjälpa andra har alltid varit min mission och i boken hjälper Axel sjöodjuret Fnurk samtidigt vill jag göra barn uppmärksamma på att våga lita på de vuxna.

Fnurk är ett lila sjöodjur med tre ögon. Allt startade med att mitt barnbarn Axel ville skriva en bok med mig. Boken är för åldersgruppen 6-12 år. Axel hittade en pendyl som jag använt när jag testat mina klienters förmåga att ta emot hypnos mm. Jag visade Axel hur han skulle göra och sedan använde han pendeln till svaren om hur Fnurk såg ut.

Axel var således med på inledningen av boken som vi diskuterade tillsammans. När han tappade intresset fortsatte jag på egen hand.

Jag hoppas du blir sugen på att läsa min barnbok när den väl kommer ut.

Dessförinnan hoppas jag att romanen ELVIRA ska publiceras. Men mer om detta längre fram.

Monica

 

Share →