Bagatellisera inte dina känslor

Oftast när livet är ovanligt svart, är det kanske inte så illa som det verkar. Sorg visar dig vilken styrka du besitter. Jag vet. Jag har haft jobbiga år bakom mig och har fortfarande. Du testas i din kraft och visdom.

Ibland är det som att vi vill ge upp. Har du känt så någon gång?

Dina känslor öppnar din själ. Acceptera dem. Släpp dem sedan.

Själv pluggar jag för fullt nu i en av Joe Dispenzas kurser för att kunna hantera allt som handlar om att skapa min framtid. Jag vill leva fullt ut, skapa en framtid där det mesta (som jag kan styra) är roligt.

Ändå gäller det att vara medveten om din självkännedom. Genom att göra det kanske du kan bli medveten om sådant som du tidigare inte såg eller hörde.

Ett viktigt budskap som jag ofta har hört är:

― Låt livet leda dig i stället för att styra det!

Men det köper jag inte längre. Nu vill jag programmera om mig och leva till 100 %.

Jag lovar berätta mer så snart jag lärt mig och testat denna möjlighet.

Låt mig avsluta med ett fritt citat ur Shakespears As you like it, akt 2, scen 1:

Shakespear

Varma hälsningar i en tuff tid
Monica

Tagged with →  
Share →