Blir Att-göra-listorna längre och längre?

Att-göra-listanJu mer du jobbar, desto mer får du att göra ….

Känns det igen?

Äter jobbet upp din fritid? Hoppar du över träningen? Tänker ”Jag gör det i morgon i stället”?

Själv har jag ett tag befunnit mig där, trots att jag jobbat med effektivitet i 30 år. Även solen har fläckar, kan jag berätta.

När jag i början av året gick ut och berättade att jag tänkte trappa ner min verksamhet, brakade det loss ordentligt. I början tänkte jag ”Det tunnar snart ut – blir bättre”. Har du också tänkt så någon gång?

Låt stressen börjaSanningen är den omvända. Det tunnar INTE ut. Det blir INTE bättre. Du och jag har kraften att säga stopp, att förändra, men vi måste vilja det.

Om vi inte gör något skapar vi en falsk känsla av att vi är duktiga – med risk för hälsan och glädjen.

Hur ska vi kunna njuta om vi bränner ut oss? Vad ska du göra om stressen slår klorna i dig?

Det är lätt att låta hälsan och glädjen rinna ner i våra massiva Att-göra-listor. Ju mer du värnar om din hälsa och lycka, desto mer energi, kreativitet och spänning tillför du ditt liv. Topp-strategin handlar om att ta hand om dig, din hälsa, din lycka, din kreativitet.

Vad jag kan göra för att hjälpa dig, är att träna tillsammans med dig. Själv drar jag nu igång en mer massiv träningsperiod med Chi Neng Qigong, stavgång, golf och annat. Jag startar omgående. Visserligen tränar jag redan varje dag. Annars hade jag inte kunnat fungera på grund av min reumatism. Men nu ska det bli än mer.

Vill du också hänga med?

Jag har två olika digitala kurser att erbjuda dig. Just nu till förmånliga extrapriser – rena vårklippet!

  • 10 härliga veckors träning inspelade som filmer, instruktioner mm i en digital kurs som heter ”Mentala vitaminer”. Du får lära dig massor, inte bara Qigong utan mängder med mental träning och du får prova på andra spännande metoder såsom knackning, mindfulness, hypnos, avslappningsträning osv.
    Anmäl dig här till Mentala vitaminer!
  • Nålsögat – 8 veckors mental träning, djupare än mindfulness, för att eliminera stressen och även öka kommunikationen med din omgivning (både på jobb och privat). Anmäl dig här till Nålsögat!

Häng med! Du kommer att känna dig hälsosammare, lyckligare och mer produktiv genom att genomföra enkla tips och strategier i din dagliga rutin. Jag vill verkligen att du ska känna dig mer energisk, hälsosam, glad och lära dig strategier och få tillgång till verktygen för att må bättre.

Du startar när du vill. Jag vill starta NU och gör det därför omgående – redan idag.

Kickstarthälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Share →