Boken ”FramgångsRIK & Lycklig”

Till skillnad från alla andra framgångsböcker, innehåller denna konkreta facit.
Läs, reflektera och gör övningarna och du blir både framgångsRIK och lycklig.

Här ser du några av alla de fina recensioner jag har fått under åren, för min bok.
Omslaget hade jag gjort själv. Det baserade sig på ett av mina nattfotografier som jag tog när jag gick kursen i Konstfotografering – även det en dröm.Du kan läsa mer om boken via Bokus (som just nu har ett erbjudande på den) och där du även kan läsa lite recensioner om boken. Eller så kan du köpa boken direkt av mig – med rabatt. Klicka på länken här så får du boken för endast 50 SEK + frakt.

Ja tack, jag vill köpa boken FramgångsRIK & Lycklig 

Skriv i rubriken ”Köpa boken FramgångsRIK & Lycklig”.
Du kan även skicka ett mail direkt till mig (om länken inte funkar): Monica[at]resultat-direkt.se

Lycka och framgång är olika för olika människor. Du kommer – med bokens hjälp och din kreativitet – att hitta dina egna framgångar, din lycka. Boken vänder sig till alla. Det spelar ingen roll om du är yrkesverksam medarbetare eller chef, pensionär eller student.
Boken har tydligt facit med färgbilder och visar dig hur du kan göra med hjälp av övningar, för att leva din dröm.

Du får effektivitetstips så att du kan frigöra tid för att nå framgång.
Vad är det som entusiasmerar dig? Vad är ditt driv? Vad vill du ha ut av livet?
Med bokens hjälp, kommer du att bli klar över detta – och kort därefter har du nått din första framgång.

Tänk om du kunde slita mindre och öka din effektivitet med minst 15%, må gott, nå dina mål, och därmed skapa resultat som gör dig fram­gångs­RIK OCH lycklig! Det är sällan att vi kämpar för att nå några mål utan vi kämpar för att nå resultat, baserat på målet. Ett resultat som skapar känslan av framgång och upplevelsen av lycka. Din framgång är mycket värd. Lär dig leva din DRÖM! Jag lever sedan 2009 min. Läs boken och få tipsen som gör att du kan spara åtskilliga timmar per vecka till förmån för din framgång och lycka. Här kan du läsa mer om boken (författarintervju): http://www.vulkanmedia.se/forfattarintervjuer/framgangsrik-och-lycklig-av-monica-iveskold/Du kan också titta på filmen från lanseringen på Bokmässan: https://www.youtube.com/watch?v=J3lZ9_RYDms
Välkommen!
Monica

Fia Adolfsson En mycket givande bok   16 januari 2021: En mycket givande bok ”FramgångsRIK & Lycklig”!
Är så tacksam för att det blev ett köp för snart 1 år sedan.
Boken fick mig att i mina funderingar öppna upp en del dörrar jag stängt och till och med låst.
Alltså, idag på min lista är en del av mina ambitioner verklighet.
Stolt. Tack. Fia Adolfsson
Holger Wästlund Mycket läsvärd bok  7 maj 2020:Jag har läst Monica Iveskölds bok FramgångsRIK & Lycklig med stor behållning. I boken får man en bra och översiktlig kunskap om en rad olika metoder och verktyg som man kan använda för att formulera sin egen vision, sina egna mål, aktivitetsplaner, checklistor, arbetsprocesser och metoder att mäta sina resultatet. Det är tydligt att Ivesköld behärskar det här området och dessutom har en förmåga att förklara metoderna, som ibland är rätt avancerade, på ett enkelt och lättfattligt sätt. Mycket läsvärd bok!
Ingvar Ryggesjö Den perfekta handboken Den perfekta handboken för dig som har mycket att göra. Det finns så många verktyg för att underlätta din planering & prioritering så du kan få mer gjort, bättre koll på läget, bättre effektivitet, mindre stress och bättre resultat. :-) Den har dessutom ett djup när funderar på vad du vill göra nu och framåt i tiden.
Jenny Gustavsson Fantastisk inspirerande läsningBoken ger klar syn på ” ÄR MAN INTE I STÄNDIG UTVECKLING ÄR MAN I AVECKLING”Boken innehåller mer än bara läsning här är massa verktyg och konkret information hur man använder verktygen tex SMART, NÖHR, STORYBOARD och många andra.
Övningarna ger bra kunskap i nuläget och för framtiden.
Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken efter några sidor lästa måste man fortsätta inspirationen.
Personligen har boken givit mig stor insikt i att inte bara spendera tiden utan att investera den samtidigt som jag nu utnyttjar min digitala kalender optimalt.
Har fått bättre fokus efter att fått iordning på den fysiska strukturen,jag återkommer ofta till boken för att upprätthålla standarden.
Boken hjälper till att sätta upp mål och delmål för att få succe samtidigt som man lär sig att reflektera i vardagen.

I denna bok sker mord på tidsrövare och tidsoptimister och skapelsen av tidsrealister !

NAVIGERA DIREKT och investera i detta fantastiska verktyg !

Lena Svensson ”Kära Monica! Vilken fantastisk bok! Jag blev riktigt glad när jag fick den i min hand. Jag delar också din glädje över att ha kunnat ge ut den och föra fram alla dina tankar.   Jag kommer att rekommendera den vidare.”
Irene Bengtsson ”Tack Monica! När jag kom hem från jobbet låg ett paket och väntade på mig. Vilken underbar bok du skrivit. Jag blev glad bara jag såg omslaget[1]. Ser fram emot att kunna sjunka ner i soffan och fördjupa mig i boken.
Lisbet Hz ”Monica – FANTASTISKA människa med en så FANTASTISK bok. Tack, tack för att jag fick tillfälle att köpa den.”  (Lisbet hade även lagt in flera blogginlägg på Facebook, exempelvis: ”Jag har följt Monica Ivesköld på ett litet annorlunda sätt än vanligt. Har tittat in i hennes värld  genom hennes hemsida, fått läsa om vad hon gör, hur hon brinner för precis samma saker som jag gör, fast HELT ANNORLUNDA – Jag rekommenderar er att läsa hennes bok.”
Jenny Gustavsson ”Fantastisk, inspirerande bok”. ”Kära Monica! Vilken fantastisk bok! Jag blev riktigt glad när jag fick den i min hand. Jag delar också din glädje över att ha kunnat ge ut den och föra fram alla dina tankar. Jag kommer att rekommendera den vidare.”

Trackbacks

  1. […] Boken ”FramgångsRIK & Lycklig” – Monika Ivesköld […]

  2. […] Boken ”FramgångsRIK & Lycklig” […]