Checka din outline/disposition

Förra veckan berättade jag om vikten av disposition. Idag vill jag ge dig några fler tips kring denna. Jag hoppas innerligt att du har testat dispositionen nu.

När du hittar delar i din outline/disposition som inte uppfyller kraven, gå tillbaka och fixa det. Nedan redigeringscykel fungerar för alla faser av skrivandet, inklusive utvecklingen av din disposition.

Redigeringsprocessen

Vad händer sen?

Efter att du utvecklat en disposition som är vattentät, kan du öka antalet evenemang och antalet kapitel. På så sätt kan din disposition bli en levande process som andas struktur och som fångar din berättelse när du skriver framåt.

Kanske vill du hänga med på min sista Inspirationskurs med temat Redigering?

Vi startar via två timmars webinar den 24 april kl 15-17 (spelas även in). Sedan får du tillgång till en sluten grupp på Facebook i vilken mina övningar rullas ut. Du kan dela och få respons på vissa saker av både mig och övriga deltagare.

Investeringskostnaden för hela denna gigantiska kurs är endast 300 kr inkl moms.

Ja tack jag vill gärna delta i kursen! Klicka på länken så kan du boka dig.

Lycka till!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

 

 

Tagged with →  
Share →