Coachning med hypnos

Mina deltagare i samtliga onlinekurser kan alltid beställa extra coachning. Många vill gärna ha med hypnos.

Hur fungerar det?

Styr ditt undermedvetnaHypnos är ett stadium som innebär att du når Alfa och Theta.

95% av ditt sinne är ditt undermedvetna, det som består av positiva och negativa identifieringar, och som sedan styr dina vanor och ditt beteende. Detta har jag jobbat med under 40 år då jag framför allt har utbildat människor i nya vanor och beteenden kring struktur, planering och resultat.

Ditt analytiska sinne arbetar konstant och du utvärderar hela tiden; bra-dåligt, rätt-fel, positivt-negativt, dåtid-framtid, man-kvinna osv. Detta är en förlängning av egot och är väldigt viktigt för din säkerhet eftersom det tar hand om din kropp. Sinnet ger dig varningar när du behöver det. Om du håller på att bli påkörd på gatan, om det är halt och du behöver sätta dig i säkerhet, om det börjar brinna eller när du är ute på djupt vatten. Det analytiska sinnet talar med dig – hela tiden.

MEN när du drivs av stresshormoner, kommer egot ur balans och du blir överaktivt analyserande. Du hamnar i vad vi kallar för högnivå-Beta. Då kan meditation hjälpa dig (såväl som hypnos).

För att det ska fungera måste du dock komma bort från analyserandet. Annars blir det rundgång och du blir än mer frustrerad och otålig. Du ska söka efter tillståndet Alfa-Theta. Det är där förändringen kan ske.

Beta och Alfa representerar ditt medvetna sinne.

Alfa, Theta och Delta ditt omedvetna sinne.

Vid hypnos går alltid klienten ner i Alfa-Theta-nivån – till det undermedvetna.

Där hittar du lugnet, där kan du förändra och bryta ovanor och dåliga beteenden.

Referens

Iréne Jansson säger:

”I december 2020 vann jag ett pris i Monica Iveskölds adventskalender. Jag fick själv välja något av hennes utbud och valde hypnos.
Kanske kan det få fart på mitt skrivande, tänkte jag.
Jag kan inte annat än säga att det var toppen, även om jag ’sov’ igenom passet.
Efter att ha lyssnat på inspelningen – som jag fick – känner jag mig ännu mer upprymd, redo att ta tag i väntande alster.
Det finns många som utövar hypnos, men jag hade aldrig tänkt det som en skrivhjälp tidigare, men så var det.
Testa du också.
Tack Monica Ivesköld”