Prova gratis coachning

Idag vill jag erbjuda dig möjligheten att boka upp en gratis coachning. En person som går en coach-utbildning behöver någon frivillig att träna på. Anmäl dig direkt till mig, genom att skicka ett mail till Monica@resultat-direkt.se, med ditt namn, telefonnummer och när vi säkrast når dig, så vidarebefordrar jag detta till honom. Tag chansen direkt. Begränsat antal platser!

Coachning är något som vi alla skulle unna oss, med jämna tillfällen. Det är genom coachning vi växer. Du har de flesta svaren inom dig, men ofta behöver vi någon som kan leda oss rätt i tanken.

Vad innebär egentligen coachning?

Har du tänkt på liknelsen av engelska ordet ”coach”? Det betyder vagn. Att coacha är att ”rulla eller knuffa någon framåt”. Jag citerar Unionens förklaring, för den gillar jag.

”Att coacha är en metod och ett förhållningssätt. Det är en pågående process som fokuserar på att hitta lösningar och metoder för att bli varse visioner, mål och önskningar.
Coachens roll är att utmana dig och att plocka fram det bästa ur dig och säkerställa att du är på väg i den riktning som du vill. Genom att ha en coach som ställer frågor hittar du vägar och strategier för att komma fram till den bästa lösningen för dig och din situation. Det gör att du kan hitta kraft att förändra riktning i privatlivet eller karriären. Du kommer att förstå att du har de svar du behöver inom dig. Du kommer fortare att nå ditt mål genom att ha en utomstående som lägger märke till saker som du inte ser och som tror på dig och din kapacitet.”

Viktminskning?

Vill du ha djupare coachning, så erbjuder vi även coachning med hypnos.
Två sessioner på vardera 1,5 timme kan fungera för dig som exempelvis vill gå ner i vikt.
Vi kombinerar då coachning, hypnos och tapping (eller som det också kallas ”knackning”). Otroligt effektivt.

 

Framgång & Effektivitet

På tal om effektivitet, nästa vecka avslutar den femte och sista gruppen sin utbildning. Vilka härliga vinster och resultat alla dessa personer skapat, vilken framgång.

Vi drar igång våra digitala höstutbildningar med informationswebinarier den 25 augusti. Detta gäller för samtliga våra digitala utbildningar. Är du sugen eller vill veta mer? Anmäl dig via någon av följande länkar för att få tillgång till webinariet. Kostnaden för web-mötet är noll. Kurserna däremot, kostar. Kontakta oss för prisuppgift. Just nu har vi mycket förmånliga sommarrabatter till dig som bokar innan juli månads utgång.

Om du är en person som upplever att du har mycket att göra, ont om tid och vill förändra din situation, garanterar vi resultat. Du kan frigöra 6-8 timmar per vecka. Jag är själv ett levande bevis på detta, då jag nu den 1 juli beslutade mig att inte återinvestera den frigjorda tiden (vilket vi annars normalt gör), utan faktiskt unna mig att arbeta endast 4-dagarsvecka – med motsvarande resultat som tidigare. Vilken lyx! Det här är (för mig) rikedom på högsta nivå.

SpiralVill du också frigöra tid? Jag har statistik som bevisar att mina deltagare och kunder frigör i snitt 6 timmar per vecka genom att förändra sitt beteende, framförallt avseende e-posthanteringen och optimering av arbetsprocesserna. Av dessa timmar är ca hälften enbart läckage eller onödiga ställtider. Är detta något som du vill testa? Eller vill du få ordning på tiden och planeringen generellt? Du kommer att få lära dig hur du kan spara åtskilliga timmar genom ett helt nytt beteende i din elektroniska kalender. Ett beteenden som innebär att du – med vår hjälp – bygger upp länkar till alla dina aktiviteter och planer. Du bygger som en slags spiral, vilket innebär att du kan spara in all ställtid.

Låt mig ge ett exempel: Om du – under vår ledning – förändrar din e-posthantering och låt oss säga går från att ha 75 mail i inkorgen till endast 25, kommer du garanterat att spara 1 timme i veckan (bara på detta). Med hjälp av Spiral-metoden, kan du spara 3 gånger så mycket. Det blir som om du i en spiraltrappa åker på ledstången, om du förstår min illustration. Jämför med tiden det tar att springa ner i trappan.

Du som är intresserad, klicka på nedanstående länkar för att anmäla dig till något av våra webinarier, där du får mer information: http://simplesignup.se/event_catalog?user_id=24956

 

Effektiva hälsningar
Monica Ivesköld
Milord Inspiration ingår i Resultat Direkt

Vår vision: Vi skapar Sveriges mest framgångsrika personer och verksamheter
Vårt mål: Vi levererar ett mätbart RESULTAT DIREKT
Vår mission: Vi hjälper människor att utvecklas och växa

Länk till min senaste bok med många effektivitetstips: http://www.vulkanmedia.se/butik/psykologi/framgangsrik-och-lycklig-av-monica-iveskold/

 

Share →
0 comments
Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram