Digitala utbildningar

Vi erbjuder ca 27 digitala utbildningar. Dessa kan kategoriseras i 3 olika områden:

  • Effektivitet
    (här är alla utbildningar för effektivitet, struktur, planering, mål och resultat)
  • Nycklar i vardagen
    (här är alla Office- såväl som skrivar-utbildningar)
  • Mental träning för att må bra
    (här finns målarkurser, Qigong- och Golf med mental tränings-kurser)

 

Nedan ser du vilka utbildningar som finns under respektive kategori.

Digitala utbildningar 2017

Som du ser i ovan bild, har vi många olika digitala kurser under respektive kategori. Klick på länkarna ovan, så presenterar vi dem lite mer utförligt.

Du har dels en kort presentation för varje utbildning, dels en beställningslänk, där du kan läsa mer samt en prisuppgift.

De olika utbildningarna har också olika längd. I de större kurserna, får du uppgifter var 14e dag för att du pedagogiskt ska hinna träna på dessa och därmed nöta in kunskapen.

I våra kurser får du tillgång till video där vi presenterar hur du ska tänka. Videos som visar exakt hur ska göra ingår. Texter och bilder som förklarar och i vissa kurser finns även separata kursmaterial för utskrift.

Du har möjlighet att boka till webinarier/coachning, där vi kan coacha och diskutera live – ifall du så önskar. Bokar du coachning, får du feedback på allt du gör (även egna övningar i och med ditt eget material).

Saknar du någon digital utbildning, hör gärna av dig till mig (Kontaktsidan) så kan vi diskutera möjligheten av att lägga upp den.

Vill du ha produktblad, kontakta mig. Skriv ordet Produktblad i rubriken, så skickar jag ett sådant direkt till dig.

Välkommen!