Ett liv i lust av August och Lotta A – recension av novellen Biltvätten

Ett liv i lustFormat: E-bok (finns även som ljudbok)

Antal sidor: Endast några få

Utgivningsdatum: 2020

Förlag: August och Lotta

ISBN: Flera olika

Recensionsex: Nej men fick tips och lovade läsa/recensera

 

Baksidestexten – tagen från nätet

E-boken innehåller bådas perspektiv.

Genom hans ögon: Han lutar sig över henne, tar ett stadigt tag med ena handen om hennes midja, den andra om hennes hals och borrar in näsan i hennes nacke. Känner hennes doft, låter den fylla hans näsborrar och berusa honom. Biltvättens borstar har just börjat rulla över bilen.

Genom hennes ögon: Med sina fingrar särar hon lite på de släta läpparna och kan inte hålla tillbaka ett stön. Samtidigt försöker hon att se så oberörd ut som möjligt, om någon skulle gå förbi utanför. Vetskapen om att någon annan skulle kunna se henne, samtidigt som hon vet att han betraktar henne i ögonvrån eggar henne något så fruktansvärt mycket.

Allmänt

Om du gillar erotiska noveller, kanske denna tilltalar dig. Den finns både som e-bok och ljudbok. Jag har läst e-boken och det är den jag recenserar.

Idén att skriva ur både hans och hennes ögon, är tilltalande. Tyvärr är språket och grammatiken urusel, anser jag. Så ska du läsa, kan du bortse från en välskriven text.

Ingen text ur boken

Jag brukar, som du vet, alltid citera några sidor ur varje roman. Det tänker jag inte göra avseende denna. Dels vill jag inte skriva ut dessa texter, dels är de mycket dåligt skrivna rent grammatiskt.

Författarna byter tempus och innehållet går endast ut på erotik. Inget annat.

Summering

1 pennaJag har svårt att rekommendera den här novellen och har inte läst någon av de övriga. Tycker att det finns bättre noveller och romaner om du tilltalas av erotik. Jag ger den endast 1 av 5 pennor på grund av den dåliga grammatiken och avsaknaden av regelrätt tempus.

Vid pennan

Monica

 

Tagged with →  
Share →