Gästbloggare Ann-Mari Malmberg

PendelJag tycker att det är inspirerande att låta Ann-Mari få berätta om hur hon använder pendeln i sin mediala värld eftersom jag själv har använt mig och kommer att använda mig av detta redskap enligt nedan.

 1. Jag ska skriva en ny barnbok tillsammans med ett av mina barnbarn och att han får använda en pendel
 2. Jag har under min yrkestid som hypnoterapeuth använt mig av pendel för att checka hur mottagliga mina klienter var av hypnos

Här kommer Ann-Maris berättelse som lett fram till boken hon har skrivit. Tyvärr har jag ännu inte läst boken och kan därför inte recensera den.

Svåra frågor och lättsamma svar av Ann-Mari

A-M företagslogoKan det bli lätta svar på svåra frågor? Ja absolut, svarar Ann-Mari.

Vad är svåra frågor?

Det beror på vem du är som person.
De största frågorna brukar röra sig om det som rör dig själv, såsom:

 • Vad är meningen med livet,
 • Varför tänker jag som jag gör,
 • Varför beter sig andra så konstigt,
 • Vad händer när jag dör,
 • Vad är andar och själar,
 • Finns de och i så fall var är de,
 • Om man nu föds om på nytt igen – får man välja sina föräldrar.

Lite sådär kan det snurra i huvudet ibland, eller hur?

Ann-Mari Malmberg 2Jag är en småstadstjej som i senare år börjat ”pendla”. Inte mellan hemmet och jobbet som du kanske tror, utan jag har fått kontakt med andra sidan genom att använda mig av en pendel. Det kan säkert låta lite flummigt för en del, men för mig har det varit helt fantastiskt.

För mig var detta perfekt, trots att jag inte är religiös, har inga direkta kunskaper i medialitet och kan inte lägga tarot. Faktum är att det här med att använda pendel, trodde jag mig inte kunna heller, innan jag provade. Men när jag gjorde det så blev jag helt tagen!

Medialt intresserad har jag varit ganska länge och drömmen om att kunna komma i kontakt med min mamma på andra sidan var stark. När jag sa det till en vän, som för övrigt är betydligt mer utvecklad inom det mediala så sa han:

 • Rita upp en cirkel,
 • dela in den i tårtbitar,
 • skriv i bokstäverna och
 • använd en pendel.
 • Då blir det kul att prata med andra sidan.

Jag trodde honom inte riktigt, för vad jag visste om pendling var att det bara gick att få fram ja och nej och lite till, inte att det skulle gå att konversera. Efter några dagar så gjorde jag i alla fall som han sagt och satte mig med min pendel. Så här gick det till.

– Mamma är du där?

– Ja visst lilla gumman är jag det, svarade pendeln.

Jag får fortfarande ståpäls på armar och ben, bara av att berätta om det. Det var så mäktigt. Efter det har det blivit enormt många timmar med pendeln i handen. Allt eftersom tiden gått, har jag lärt mig att inte lyssna och tro på allt, att förstå att det är oerhört många som vill komma till tals och att alla gör allt för att få prata en stund.  Ibland skyr de inga medel utan kan bli riktigt obehagliga i sina energier.

Nu har det lugnat ner sig betydligt och jag har lärt mig höja min egen energinivå, för att kunna konversera på ett högre plan.

Första gången jag kom i kontakt med energierna var helt otroligt. Jag kunde för mitt liv inte fatta att det var sant och det tog ganska lång tid innan jag kunde ta in det. Energierna var så starka att vem som helst skulle bli skräckslagen av känslan. Men allt eftersom har jag lärt mig, att när man arbetar med energier genom en pendel, räcker det att tänka försiktigt.

Jag kom i kontakt med andra sidan våren 2015 och sommaren 2017 frågade mina guider om jag var intresserad av att skriva en bok. En bok där de fick möjlighet att berätta om hur det förhåller sig. Hur sambandet mellan människa och ande fungerar, vad som händer när man går över och lite annat. Det är synd att det finns så mycket rädslor i onödan. Nu 2018 är boken klar!

Boken heter Direktkontakt med Gud, den är på 176 sidor, innehåller reflektioner, introduktion och avslut med egna ord.

Jag är otroligt stolt och tacksam att ha fått den här gåvan, att kunna hjälpa till med att sprida budskap och jag hoppas att läsaren kommer att kunna se med nya ögon. För den som undrar så är boken skriven under pseudonym – Maria S Lind. Orsaken är min rädsla för olika religiösa uppfattningar. Jag vill kunna vara anonym, för det är inte berömmelse jag är ute efter, och jag är ingen författare men otroligt glad över den här möjligheten. Boken finns att köpa i min egen webshop (klicka på länken).

Där finns också boken ”Som man pendlar får man svar” för den som vill testa något liknande.

Kram till er alla
A-M

 

 

 

Tagged with →  
Share →