Gratulerar Chanette Andersson till vinnar-novellen

Grattis än en gång, Chanette.

Som jag skrev igår löd motiveringen:
Novellen är kort och rapp. Väldigt kul skriven. Fantastiskt bra ’första-mening’ som fångade mig direkt. Intrigen är utsökt och dramaturgin skriven som ett kåseri med en suverän och överraskande knorr på slutet. Mycket humor.
***

Här är Chanettes härliga novell. Jag tycker dessutom att den är nästintill poetisk. Tack för upplevelsen, Chanette. Jag är definitivt ”biten” av den.

Biten

Min längtan efter hennes inre i mina vener är olidlig. Jag vill komma så nära henne jag kan, vill ha henne inom mig. I mitt omlopp, liksom hon fyllt hela mitt kalla hjärta.

Jag hejdar mig för en stund. Lyssnar på hennes tysta andetag, hur de lockar mig, gör mig stum för en sekund. Är jag beredd att ta konsekvenserna av mitt val, av mitt underliggande kokande begär? Lockelsen av hennes sötma är bedövande. Jag vill älska med hennes hela inre väsen. Hon lockar mig både köttsligt och psykiskt. Hon har gjort något med hela mig. Hon har rubbat världens tid, min tid.

Ska jag låta mitt begär gå över mitt förnuft? Har jag något förnuft kvar, vill jag ens vara förnuftig? Vet att ger jag efter för mitt begär, fördömer jag henne. Men kan jag förneka mig själv, vem jag är och vad jag är? Med hennes värme och närhet kan jag växa, bli starkare. Bli den jag är ämnad att bli.

Men för att få något måste något annat offras. Allt har ett pris. Är det rätt att jag offrar henne, denna vackra mö för att få mina begär tillfredsställda?

Vem är jag att ta det beslutet. Är jag redo för resultatet som kommer av vilket beslut jag än tar?

Jag kan känna hennes värme stråla ut från hennes vackra hud. Så silkeslen och väldoftande. Doft som gör mig berusad. Berusande farligt. Jag kan höra hur blod flödar i hennes vener. Tungt, saftigt, berusande, bedövande och fullkomligt härligt.

Jag kan snart inte behärska mig längre, men jag vet att låter jag mitt begär ta över så dömer jag henne. I värsta fall till döden. Jag vill inte, jag vill inte.

Till slut tar helt enkelt instinkterna över. Jag biter henne, borrar mig in i hennes underbara varma hud. Känner hennes ljuva blod i hela mitt inre.

Ett skrik skär igenom den tidiga morgontimmen

”Mamma, mamma du har en fästing på halsen!”

Mygga

Tagged with →  
Share →