Hem till jul & Den bästa julklappen av Nora Roberts

Bokrecension

Format: Häftad

Antal sidor: 237

Förlag: Förlaget Harlequin

ISBN: 9789150930429

Att läsa Nora Roberts innebär att vi vet vad vi får. Den här försenade julboken läste jag ut på två dagar. Den innehåller två olika små romaner; ”Hem till jul” och ”Den bästa julklappen”. Båda är sockersöta och fyllda med kärlek. De griper tag i mig och tårarna rinner.

Det här är kärlek på hög nivå, kärlek när den är som bäst. Skir, stark och överväldigande kärlek. Precis sådan som de flesta drömmer om – alla de som aldrig fått uppleva den, vill säga. Vi som har upplevt stormande kärlek själva, kan bara konstatera att vi önskar få tillbaka de första gyllene, trevande dagarna i upplevelsen.

Läs den här boken, även om det är länge till jul. Du blir inte besviken om du förväntar dig kärlek och pussar. Den är fylld av båda delarna.

Så här står det i nätbokhandeln om den:

Äntligen är Jason tillbaka igen. Hans barndomsstad är sig lik efter alla år. Frågan är om allt annat också är oförändrat? Finns Faith kvar, kvinnan han aldrig slutat tänka på, aldrig slutat älska? Och är hon beredd att ta emot hans kärlek? Allt han önskar är att de åtminstone ska få en jul tillsammans …”

Vid pennan

Monica

Tagged with →  
Share →