Hur tjänar du en förmögenhet?

Allt behöver inte räknas i pengar, givetvis. Förmögen kan du vara i så mycket mer.

Själv jobbar jag för att bli tidsmiljonär. Jo, du läste rätt. Tidsmiljonär = pensionär. Trots att vi, när vi blir äldre (enligt forskarna) har en gen som förkortar tiden. Och det stämmer. Nu i vår kör jag webinar (utbildning) för några högskolor. Detta sker på måndagar. Varje måndag tänker jag:

― Oj, det var ju igår jag körde för dessa studenter (trots att det gått en hel vecka).

Ja, tiden rullar verkligen på fort.

Men tillbaka till förmögenheten. För att skapa förmögenhet (oavsett om det gäller pengar eller tid), kräver planering, väldefinierade mål utifrån drömmar.

Boken FramgångsRIK o LyckligEn dröm blir aldrig mer än en dröm. Men om du omvandlar den, vilket du kan läsa mer om i min bok ”FramgångsRIK & Lycklig” (som du kan köpa direkt av mig just nu för endast 100 kr inkl frakt – ordinarie pris 226 kr), kan du skapa mål som leder till resultat och därmed förmögenhet.

För att få i gång dig ordentligt, behöver du säkerställa att du får belöningar varje dag. Annars lägger din hjärna av. Den vill hellre ha det invanda, det bekväma. Men om du triggar i gång den via belöningssystemet, skapar du frihet. Frihet att få DET som du verkligen suktar efter.

Så skapa din förmögenhet i pengar eller tid genom att planera för dina resultat.

Lycka till med framgången!

Monica Ivesköld

Tagged with →  
Share →