Info om hälsodrycker

Idag blir det inget recept. Däremot tänkte jag berätta lite om de hälsodrycker som jag dricker varje morgon och varje kväll.

Morgondrinken

På morgonen tar jag antingen en färdigblandad power-cocktail eller blandar jag själv Basic med Activizer.

BukspottskörtelnEffekterna av detta stärker immunförsvaret, läker mage och tarm, skyddar våra celler, ökar näringsupptaget och balanserar blodsockret mm. Det påverkar även upptagningen av enzymer i kroppen via bukspottskörteln. Mycket viktigt för välmåendet. Speciellt för mig som 2009 drabbades av biverkningar utifrån cellgifter som jag tog för min reumatism. Jag drabbades då av en gallblåseinflammation som spred sig till bukspottskörteln och läkarna trodde inte att jag skulle överleva.

Activizern i sig innehåller de flesta vitaminer, speciellt alla B-vitaminer och C-vitamin mm.

Detta ökar förbränningen av kolhydrater, ökar cirkulationen och syreupptagningsförmågan, ökar prestationen och koncentrationen och är allmänt uppiggande.

Kvällsdrinken

På kvällen tar jag Restorate utblandat i vatten. Den innehåller nio mineraler för bättre återhämtning. Rik på zink som bidrar till fertiliteten. För mig påverkar även magnesium så att jag slipper få kramp på natten och sover bättre.

***

Jag har druckit detta nu i ca tre år och det stöttar och hjälper mig – speciellt eftersom jag har reumatism. Kan inte var utan det. Värt varenda krona.

Monica

Tagged with →  
Share →