Julkalendern 10 december – vinn coachning

Har du köpt julklapparna? Räckte pengarna?

Mjuka julklapparIbland vill vi kanske skapa egna julklappar. Ofta gör jag något som jag ger bort. I fjol skapade jag underbara glasfat som jag gav bort till nära och kära. I år blir det kanske någon målning.

Igår kunde du vinna en minikurs i måleri med mig (webinar).

Idag kan du vinna coachning av mig.  Du behöver givetvis tävla för att vinna.

Dagens utmaning är att fotografera julbilder. Det kan vara foton på klappar, vackra vyer, julmat eller liknande. Skicka ditt bästa (eller dina 3 bästa bilder) till mig. De ska vara tillgängliga för mig att använda  obegränsat och får således inte vara ”låsta”. Du ger mig rätten att få använda dem, helt enkelt.

Det där med upphovsrätt är annars inte lätt. Vill du veta mer? Läs då min serie om upphovsrätt som du hittar här: www.resultat-direkt.se.

Skicka dina bilder till mig: monica@resultat-direkt.se. Skriv ”Foton” i rubriken.

Den bästa bilden vinner coachning via webinar av mig.

Lycka till!

Monica

 

Share →