Julkalendern 8 december

Pojkarna BusIdag lottar jag ut  en barnbok, nämligen ”Pojkarna Bus och de 3 nycklarna” som jag skrivit ihop med mina norska barnbarn. Vill du läsa mer om boken, klicka på länken. Värdet på boken är 129 kronor + frakt. En vinnare får boken.

För att vinna, gör så här:

Skicka ett mail till mig (monica@resultat-direkt.se) och skriv Milordsjul2020 samt dagens datum i rubriken. Dela denna sida i sociala medier. Tagga så här: #milordsjul2020. Tagga även mig @monicaiveskold.

Ytterligare en ny barnbok är på väg ut. Den heter ”Axel och sjöodjuret” och jag håller på med slutredigeringen. Snart ska den vidare till förlag.

Du vet väl att jag även har en fantastisk liten redigeringsbok som du kan ta hjälp av, inklusive mallar som du hämtar hem. Mer om den, en annan dag.

Lycka till!

Monica

 

Tagged with →  
Share →