Kosttillskottet har varit räddningen

Som en del av er redan vet, har jag talat mycket om ett kosttillskott som maken tar. Många har därför frågat mig vad detta är och hur det fungerar. Jag tänker därför berätta lite om denna ”räddning” som gjort livet mer behagfullt för mig och min man.

Min man har Parkinson. Förra året var han rejält dålig. Så dålig att läkarna föreslog en hjärnoperation. I januari 2017 började han med kosttillskottet efter rekommendation av vår före detta tandläkare som också är medicinskt utbildad och själv hade testat det.

Vilken effekt. Redan efter 1 månad, minskade sockerberoendet, han sov äntligen en hel natt (något som tidigare varit stört omöjligt), han blev lugnare och motoriken blev bättre. Stelheten försvann delvis. Han blev rak i ryggen och gick inte längre som en neandertalare. Till och med muskulaturen i ansiktet förändrades. Hans stela anletsdrag mjukades upp och jag fick tillbaka min man som varit försvunnen sedan 2009 ca.

Detta kosttillskott går på celldjupet. Vi slutar inte förvåna oss. Det är förbluffande. Någon operation är det inte längre tal om.

Lite allmän information om kosttillskottet

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Kosttillskotten hjälper till att hålla hälsa och prestationsnivå på topp. Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut.
Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper hjärtat och blodcirkulationen. Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med detta kosttillskott.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar hög kvalité.
Banbrytande NTC teknologi i kombination med tusenåldrig ayurvedisk läkekonst. Med viktiga fibrer och fiberämnen från frukt, grönsaker och sädeslag, sekundära vegetabiliska föreningar och enzymer, värdefulla örtaromer och levande mjölksyrabakterier. Hög biotillgänglighet av gurkmeja. Rik på vitamin C och selen som bidrar till immunsystemets normala funktion. Rik på vitamin E och C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Innehåller levande L-reuteri kulturer som gör att tarmarna mår bra. Ingredienserna bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealiskt på morgonen. Det stödjer ett optimalt näringsupptag, är rik på vitamin B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. Innehåller vitamin B2 (riboflavin) och niacin som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Dessutom tar maken även droppar som ger ökad biotillgänglighet.

Maken dricker en drink på morgonen tillsammans med 18 droppar Q10, samt en annan produkt på kvällen. Helt otroliga resultat. Det verkar så bra att jag själv börjar fundera på att testa för min reumatism. Fashinerande effekter!

Följ mitt inlägg. Jag berättar mer om detta längre fram.

Vill du veta VAD det är för kosttillskott, så kontakta mig, så berättar jag mer.

Varma hälsningar
Monica

Tagged with →  
Share →