Lucka 24 – God Jul med utlottning

Jenny Nyströms julkortIdag önskar jag dig en riktigt GOD JUL och hoppas att din julafton blir oförglömlig.

Vem minns inte barndomens jular (på gott och ont) med Jenny Nyströms julkort exempelvis?

I Spanien i oktober började de julskyltningen i en av mina favoritaffärer. Detta var vad jag såg och upplevde. Julgranarna i skylten var som tagna ur en chokladkartong. Kanske inte juliga i vår bemärkelse men annorlunda.

Detaljerna är fantastiska.

Julgranar från Spanien

Granarna är söta som sockervadd och alla går i pastellfärger. Men i ett av fönstren hittade jag även tomtar och julstjärnor.

Och i affärscentrat fanns det åtskilligt att titta på. Här ser du några julrenar som både sjöng och dansade på piazzan utanför den stora mataffären.

God Jul önskar Monica

Nu tar jag några dagars semester. Till nyår kommer jag tillbaka med härliga nyårsrabatter på mina böcker och då berättar jag om mitt års succé vad gäller skrivandet.

Utlottning av boken

Avslutningsvis lottar jag ut ett exemplar av min bok FramgångsRIK & Lycklig. Skriv en rad till mig och motivera varför just du ska vinna boken som ger dig facit på hur du kan lyckas i livet, strukturera upp din administration och skapa en hållbar planering för 2019. Du skickar in din motivering till mig via mail – klicka här.
Skriv i rubriken i mailet: Utlottning.

GOD JUL!

Vi ses i mellandagarna

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

 

Tagged with →  
Share →