Mer om kosttillskottet

Som jag tidigare skrivit, är detta ett fantastiskt hälsotillskott som gjort underverk på maken och motat Parkinson i dörren. Det innehåller mycket B- och C-vitaminer mm.

På den konkurrensutsatta marknaden är förtroende för varumärkets kvalitet avgörande. Insynen i produktionen av näringstillskott har ökat.

Företaget som säljer kosttillskottet grundades för nästan 25 år sedan, och är ett av Europas största direktmarknadsföretag inom hälsa, välbefinnande och skönhet. Företaget erbjuder sina produkter online genom utvalda distributörer i 34 länder och har utsetts till ett av de 100 största medelstora tyska företagen under 11 år i följd.

Kosttillskottet är placerat i premiumsegment på marknaden och är välkända av konsumenter världen över för den innovativa vetenskapen bakom produkterna och deras konsekvent höga kvalitet.

De tillverkar alla sina produkter enligt stadgar som gäller för läkemedelsindustrin. Samtidigt vill företaget ha oberoende försäkringar avseende kvaliteten och säkerheten hos produkterna varför de har vänt sig till TÜV SÜD ELAB GmbH, för att utvärdera eventuella alternativ från tredje part för att analysera specifika kvalitetsparametrar för produkterna.

Det känns tryggt att veta att produkterna, genom noggranna tester, håller den kvalitet som vi behöver.

Vill du veta mer, kontakta mig.

Pigga hälsningar

Monica

 

Tagged with →  
Share →