Nanowrimo och mina kommande fackböcker

Ja så var då november och mitt intensiva skrivande över. Jag vann med råge. Slutade på över 72.000 ord (men i själva verket skrev jag mer än 75.000 ord). Så nöjd!

Att kämpa och få uppskattning för det – är guld värt.

Som du kan se av nedanstående bild, blev det två fackböcker. Dels boken ”Skriva fackböcker”, dels boken som jag initialt döpte till Bröllopsboken men som nu har fått titeln ”Smekmånad livet ut”. Det är en bok för alla par-relationer. En bok som mina deltagare under de senaste 30 åren bett mig skriva. Den innehåller massor med övningar för paren som genom dessa kan utvecklas tillsammans och bättre lära sig förstå varandra. Det här är en bok som borde finnas i alla hem.

Boken ”Skriva fackböcker” fick du läsa lite om i fredags. Kanske vill du få en bok som hjälper dig från A till Ö att skriva fackböcker? Hör gärna av dig för mer information.

Böckerna ska nu ligga till sig lite och sedan redigerar jag dem. Min förhoppning är att de kommer ut i början på nästa år.

Här kan du se lite mer av min statistik från Nanowrimo:

Du ser hur jag jobbade, dag för dag. Men det var inte alltid det gick som på räls … Här ser du hur olika jag lyckades skriva. En bra statistik, tycker jag. Du ser även snittet per dag.

Nanowrimo 4

Och detta skrivande är inte nog …

Jag släpper inom kort barnboken ”Axel, Erik och sjöodjuret Fnurk”. Har nämligen vunnit en baksidestext-tävling hos BoD som ger ut den. Gissa om jag är glad. Men mer om detta i nästa blogginlägg.

Och givetvis fortsätter jag även att redigera romanen ”Elvira” (som ska döpas om till något annat). Även den återkommer jag om i nytt inlägg.

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL!

Monica

 

 

 

Tagged with →  
Share →