Proviva Tropisk ett varmt alternativ till fruktjuice

#provivatropiskbuzz

Som utsedd Buzzador, fick jag äran att testa denna nya Proviva-produkt. Jag dricker fruktjuice VARJE morgon eftersom jag sedan 18-årsåldern tar en medicin som ska blandas i flytande dryck. Nu bytte jag ut min juice mot denna och jag kan varmt rekommendera den.

Det är inte utan att jag köper när någon säger att de har blivit beroende av Proviva, denna goda dryck.

Kanske ett alkoholfritt alternativ att servera på midsommarbordet?

Den är väl värd att testa. Har du inte provat den, så gör det.

Jag fortsätter gärna dricka den tillsammans med min frukost som normalt består av lactosfri yoghurt med mycket färsk frukt, gärna bananer och blåbär. Gärna efter ett pass Chi Neng Qigong som gör kroppen rörlig och friskare.

Önskar dig en frisk och sprudlande dag!

Monica

 

 

Tagged with →  
Share →