Skapa mål för 2019

NLP-hjulet

2019 har inletts. Har du gjort reflektioner för 2018? Kommit fram till vad du vill förändra inför 2019?

Det har jag gjort. Kommit fram till vad som är viktigt. Att jag inte längre ska tänka på alla andra utan mig själv först. Om jag är stark, flödar det över till alla andra. Jag behöver inte göra allt som förväntas av mig. Det är viktigt att skapa rätt mål.

2018 har varit ett svart år med mycket sjukdom hos nära och kära. Givetvis har det även funnits lyckostunder. Stunder som jag sparat i hjärtat. Vilka stunder har du sparat?

Reflektion

Har du funderat över vilka mål du nått och vilket resultat det skapat?

Vill du få flera tips? Då är du välkommen till denna sida och den virtuella lanseringen av boken ”Över Mållinjen” där jag är en av författarna.

Ja tack, jag vill delta i den virtuella lanseringen av ”Över Mållinjen” på söndag den 13 januari kl 17-19.

Det har jag. Jag har kommit med i sex antologier under året, gett ut en egen fackbok (min 61a bok som jag är stolt över) – Handbok för textproduktion – och skapat två nya onlinekurser. En för planering och marknadsföring för dig som skriver, och en för dig som vill utvecklas med 30 personlighetstester. Jag har läst en del näringslära och gått många kurser i skönlitteraturens konst. Bland mina blivande romaner är två nästan färdigredigerade och två är skrivna i råmanus.

Vilka är dina mål för 2019?

Mina är framförallt att ge ut två romaner samt en antologi om Lycka. Jag behöver satsa på min kropp och själ. Något som jag redan påbörjat. Året kommer att innebära att jag rapporterar här på min blogg om de framsteg jag gör och tips för dig som vill uppnå liknande effekter.

För att skapa mål behöver du ett underlag. Här ser du NLPs Livshjul som jag gärna använder som stöd.

Gå igenom bit för bit och fundera över i vilka delar du behöver förändra/förbättra.

Jag behöver/vill satsa på följande:

  • Rekreation
  • Hälsa
  • Relationer
  • Personlig utveckling

Vad vill du satsa på?

Vill du ha fler tips? Då kan du välja något av nedanstående:

  • Köp boken ”FramgångsRIK & Lycklig” med steg-för-steg-instruktioner för du verkligen når din framgång och lycka
  • Köp boken ”Över Mållinjen” där jag tillsammans med 20 andra kvinnor berättar om hur vi har lyckats
  • Beställ onlinekursen ”Resan” som hjälper dig under ett antal veckor att starta ditt nya liv

Kontakta mig för mer information. Investeringskostnaden är nästan obefintlig just nu. Här når du mig (klicka på länken).

Lycka till!

Monica

 

 

Tagged with →  
Share →
0 comments