Torebrings – vilken fantastisk leverantör

Iittala VitvinsglasVill dela med mig av en upplevelse som bevisar vikten av kundservice.

Runt nyår beställde jag Iittala vitvinsglas att ge bort i present. Jag skulle ha dem med mig till Norge och tiden var knapp. Valde Torebrings som leverantör. De levde verkligen upp till mina förväntningar. Tyvärr fanns det en liten blåsa i ett av glasen; i foten. Jag ringde dem och förklarade. De bad mig skicka ett foto via telefonen. Efter mindre än fem minutera hade jag svar i retur. Snacka om kundservice.

Ett nytt glas var omgående på väg och det defekta fick jag behålla. Dagen efter levererades det nya glaset.

Jag tror aldrig att jag har varit så nöjd med en leverantör tidigare. Tack Torebrings för er fantastiska kundservice och vänliga bemötande.

Rekommenderar dem varmt! Här är länken till dem om du också vill uppleva att beställa från en otroligt duktig leverantör: Torebrings.

Varma hälsningar
Monica

 

Tagged with →  
Share →