Vad finns i årets påskägg?

Glad Påsk 3Först passar jag på att önska dig en riktigt GLAD PÅSK!

Torsdagen den 13 april skickar jag ut april månads nyhetsbrev med tre påsk-godsaker till dig. Har du anmält dig till brevet med tipsen? Det gör du här vid sidan om, i optionsrutan för Tips.

Jag kommer att skicka ut hur du kan hämta hem marknadens bästa mindmap-program, helt gratis. Dessutom berättar jag hur du jobbar med det (vilket är enkelt).

Du får även 2 andra påskgåvor av mig.

Vänta inte, anmäl dig nu!

 

Ny metodik för ökad kommunikation, minska konflikter och stänga tankarna

Jag slår också ett slag för den alldeles nya färska informationen som jag bjuder på i mitt webinar den 18 april kl 18-19. Den här metodiken är så ny att du förmodligen aldrig har hört talas om den tidigare. Du får tipsen kring hur du kan stänga dina tankar, minimera stressen och må bättre men också (vilket är helt nytt) konsten kring hur du ökar din kommunikation och minimerar konflikter.

Det är verkligen ett guldägg som årets påskkyckling har lagt.

Anmäl dig OMGÅENDE – begränsat antal platser (det är redan en hel del som anmält sig).

Här är länken till anmälan!

GLAD PÅSK
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →