Välkommen att boka dig för ytterligare en inspirationskurs

Jag har lovat några av mina deltagare att köra ytterligare en inspirationskurs. Det blir en kurs med ett antal övningar för att ”Skriva en story i 28-30 steg”.

Om du är sugen på att hänga med, boka dig omgående.

Så här går det till …

Vi startar med ett webinar på två timmar. Då förklarar jag i detalj vad som händer och du får även se övningarna (eller åtminstone en del av dem).

Sedan rullar jag ut övningarna under lika många dagar som det är övningar. Du får tips på en scen som du ska skriva. Givetvis väljer du själv dina karaktärer och hur de är. Övningen kan exempelvis se ut så här:

Skapa en story 3

Utifrån övningen går din fantasi i gång. Du kan skapa en scen utifrån någon sann historia som du varit med om eller använda fantasin.

Jag kommer självfallet också att delta. Vem vet, kanske kan vi få ihop ett antal kortare historier och skapa en antologi baserad på dessa övningar. Men det är inget som jag lovar. Vi låter tiden utvisa. Och alla ska välja – om jag tycker detta blir kul.

Samtligas berättelser kommer att läsas. Jag delar upp kursdeltagarna och de får då ge varandra respons. Detta innebär att alla får alla att växa och samtliga kan också få tips (om de ber om det).

― Detta borde vara jättedyrt, sa en deltagare till mig.

― Nej, du får allt det här för endast 300 kronor inkl moms.

Kika på filmen så får du kanske en känsla för kursen.

Varmt välkommen! Du swishar dina pengar till mig. Sedan får du – via mail – mer information.

PS! Om du undrar vilket program jag har använt för att skapa animeringsfilmen, kan jag berätta att det är Doodly.

 

Monica Ivesköld
Milord Inspiration

Share →