Välkommen till den virtuella lanseringen av boken ”Över Mållinjen”

Omslag Över Mållinjen

Idag blir det ingen bokrecension. Däremot en inbjudan till en virtuell lansering av rubricerad bok.

På söndag kl 17.00-19.00 kan du delta i den virtuella lanseringen av boken ”Över Mållinjen”. Jag är en av författarna. Här får du tips och annat kul som kan vara intressant. Vill du sedan köpa boken till rabatterat pris, har jag några exemplar som du direkt kan boka av mig.

Du är välkommen till denna sida och den virtuella lanseringen av boken ”Över Mållinjen” där jag är en av författarna. Det är här det sker. Klicka och ansök om att komma med. Sedan kan du bara sätta dig och njuta av det som du får dig tilldelat.

Ja tack, jag vill delta i den virtuella lanseringen av ”Över Mållinjen” på söndag den 13 januari kl 17-19.

 

Varmt välkommen!

Monica Ivesköld

Tagged with →  
Share →
0 comments